Rodi

Johnny de Mol opent nieuw ‘Hotel SynDroom’
Landgoed Waterland: waar Syndromen werkelijkheid worden

Johnny de Mol laat in Hotel SynDroom dromen uitkomen. (Foto: aangeleverd)

VELSEN-ZUID - Na drie succesvolle en hartverwarmende seizoenen van ‘SynDroom’ (in 2015 bekroond met de Gouden Televizier-Ring) opende Johnny de Mol 29 maart de deuren van het nieuwe ‘Hotel SynDroom’. In dit RTL 4-programma is het een komen en gaan van jongeren met een beperking én een droom. Wat de hotelgasten echter niet weten, is óf en wanneer tijdens het hun verblijf hun wens uitkomt. Grote dromen, kleine dromen: in ‘Hotel SynDroom’ is alles mogelijk.


Als locatie is gekozen voor Landgoed Waterland in Velsen-Zuid. Dit historisch erfgoed fungeert doorgaans als trouwlocatie. Hiernaast word het regelmatig verhuurd aan bedrijven voor feesten en seminars.
Johnny runt het hotel samen met: Marc (gastheer), Berthe (kamermeisje), Sophie (chef-kok) en Stef (conciërge). Ze hebben allemaal het Syndroom van Down. In elke aflevering van ‘Hotel SynDroom’ is een aantal jongeren te gast. Zij verblijven een paar dagen in het luxe hotel en leren elkaar en Johnny goed kennen; al die tijd wonen, eten en slapen zij in het hotel.
In twee dagen tijd neemt Johnny zijn hotelgasten mee in zijn Amerikaanse bus naar allerlei locaties, waar de verschillende dromen gaandeweg ingelost worden. Van grote dromen tot kleine verrassingen. In elke aflevering staan verschillende dromen centraal. Die wensen kunnen groot zijn of onmogelijk lijken, zoals de klassieker Ajax – Feyenoord spelen met je G-voetbalteam. Maar ‘Hotel SynDroom’ probeert waar mogelijk iemand structureel te helpen. Zo probeert de tweeling Stephan en Martijn al jaren hun tractorrijbewijs te halen - voor hun werk onmisbaar. Johnny regelt dat ze rijles krijgen speciaal voor mensen een beperking, maar de jongens moeten het natuurlijk wel zelf doen!.
De afleveringen van Hotel SynDroom zijn woensdag om 21.30 uur te zien op RTL4, donderdag om 16.05 wordt de aflevering herhaalt. Kijk voor meer informatie op www.rtl.nl.

Artikel geplaatst op dinsdag 28 maart 2017 - 08:37