Rodi

Belles Dentelles - het nieuwe lingerie begrip in de Zaanstreek

Krista Peereboom, eigenares van Belles Dentelles. (Foto: Yvette van der Does)

KROMMENIE - Ze kijkt, doet en pakt meteen de perfecte bh. Krista Peereboom is zo goed in haar vak, dat ze zelfs nog je maat weet als je een tijdje niet bent geweest. Krista is niet alleen een vakvrouw - ze is ook heel betrokken bij haar klanten. Vanaf vrijdag 24 november opent ze haar prachtige lingeriewinkel met stadse allure 'Belles Dentelles' in het centrum van Krommenie. De eerste 50 klanten trakteert ze op een goed gevulde goodiebag.


En Krista heeft serieus ambitie: Belles Dentelles wordt het nieuwe begrip in de Zaanstreek op het gebied van mooi en goed zittende lingerie voor een betaalbare prijs.
Vanaf 2005 werkte Krista als lingerie consulente. In 2008 startte ze haar eigen groothandel, waar ze ook klanten privé ontving. Door haar ervaring en vakkennis - lingerie is een technische product - en de snelle groei van de onderneming was de stap naar een nieuwe locatie een logische. Het pand aan de Zuiderhoofdstraat voldoet helemaal aan de maat van Krista - het heeft een slanke, persoonlijke en professionele uitstraling.
De series zijn mooi ingehangen op thema en kleur. Niet alleen de winkel is diep het assortiment ook: maat AA t/m H en omvang 65 tot en met 110 en alles 'mix and match'. Ook prachtig beugelloos design met een perfecte pasvorm. Het hele jaar door badmode en hoogwaardige heren en kinder ondermode (kinderen vanaf maat 128). Belles Dentelles biedt uiteenlopende ontwerpen, met verfijnde afwerkingen in een uitstekende pasvorm. Aubergine, roest en donkerblauw zijn de modekleuren van dit seizoen. De hoofdmerken zijn onder andere Lisca, Femilet, After Eden, Junky, Avet/Set, Lingadora, Sassa, Passionata.

Ook buiten winkeltijd

Krista kent haar doelgroep goed. "Ik verdiep me in mijn klanten, ik weet dat de meeste dames een drukke agenda hebben en dus weinig tijd voor zichzelf. Bij mij kunnen ze een privé afspraak maken. Ik help ze als het moet ook buiten winkeltijd. Mijn vaste klantenkring is groot. Met mijn technische achtergrond weet ik waarover ik praat.
Vrijdag 24 november gaat Belles Dentelles open van 9.30 uur tot 17.00 uur. Alle vaste klanten hebben een uitnodiging ontvangen, maar iedereen is welkom om samen met Krista en haar personeel te genieten van het passen en kopen van mooie ondermode, met daarbij een lekker hapje en welkomstdrankje, en heel veel goed gevulde goodiebags bij bestedingen boven 50 euro of een mooie tas ter waarde van 9,95 euro.
Belles Dentelles is gevestigd aan Zuiderhoofdstraat 2b in Krommenie. www.de-lingerie-groothandel.nl.

Artikel geplaatst op maandag 20 november 2017 - 11:06