Rodi

Svala Auto trotse partner van Winter Village Hoofddorp

Svala Auto Volvo-dealer. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Dit jaar is het Raadhuisplein in Hoofddorp omgetoverd tot het winterse dorp; Winter Village. Op deze sfeervolle openlucht ijsbaan van maar liefst 450 m2 is er van 18 november tot 14 januari genoeg te beleven voor jong en oud.


De openlucht ijsbaan is uitermate geschikt voor alle schaatsers, jong en oud. Gedurende 8 weken kunnen bezoekers van Winter Village Hoofddorp rekenen op veel bijzondere dag- en avondactiviteiten, waaronder curling competities, kunstschaats shows, concerten, workshops, proeverijen, kidsentertainment en nog veel meer. Naast regulier schaatsen en diverse activiteiten, worden er ook schaatslessen aangeboden voor kinderen en volwassenen. Buiten de algemene openingstijden om, krijgen scholen uit Hoofddorp en omstreken de mogelijkheid tot schoolschaatsen en kunnen zij genieten van de veelzijdige activiteiten op het ijs.

Slava Auto

Svala Auto is trotse sponsor van dit winterse initiatief. Met 8 vestigingen is zij de grootste Volvo dealer van Nederland, met de grootste kennis en ervaring van de mooiste auto’s. Jarenlang is deze Volvo-dealer gevestigd geweest in Hoofddorp en tegenwoordig is het Svala Auto dealerschap met vestigingen in Lijnden, Haarlem en Hillegom nog altijd in de buurt voor haar klanten uit Hoofddorp. Daarnaast representeert Svala Auto het belangrijkste Scandinavische automerk; Volvo. Hét automerk uit het land waar sneeuw en ijs niet weg te denken is uit het alledaagse straatbeeld en waardoor Volvo de veiligste autofabrikant van Europa is. Juist daarom is Svala Auto trots om haar naam te verbinden aan Winter Village Hoofddorp. Naast de ijsbaan staat de Volvo V90 Cross Country van Svala Auto al helemaal klaar om de winter in te gaan.
Voor meer informatie en aantrekkelijke aanbiedingen zoals de Volvo V40 Business Sport vanaf € 29.995,- de V60 Business Sport vanaf € 38.995,- of hoge kortingen tot eind januari bij aankoop of lease van een Volvo S90, V90 of V90 Cross Country, uit voorraad, is het nu tijd om langs te gaan bij Svala Auto.Telefoonnummer Lijnden: 020-219 0100, Haarlem: 020-219 0100, Hillegom: 0252-410 650 en website: www.svalaauto.nl

Artikel geplaatst op donderdag 21 december 2017 - 22:38

Foto's