Rodi

Calla is leven in luxe en comfort

RIJNSBURG - In de bloeiende omgeving van Rijnsburg is het nieuwbouwproject De Bloem uitgebreid met het plandeel Calla. Calla bestaat uit 98 luxe full-service huurappartementen voor 50-plussers. Wonen in Calla is wonen in luxe en comfort.


Het unieke servicecomplex Calla heeft veel luxe faciliteiten te bieden. Zo is er op de begane grond een Wellness gelegen met zwembad, sauna, Turks stoombad en fitness. Op de eerste verdieping is De Binnentuin te vinden waar bewoners met elkaar koffie drinken, een praatje maken, spelletjes spelen of heerlijk de krant lezen. Daarnaast is er op deze verdieping een kapsalon en schoonheidssalon gevestigd.

Kookstudio

Op de tweede verdieping is De Kookstudio te vinden. De Kookstudio biedt de gelegenheid om samen met medebewoners heerlijke gerechten te bereiden. Deze gerechten kunnen zowel binnen als buiten op het riante zonneterras worden opgegeten. Daarnaast biedt De Kookstudio meer dan alleen samen koken. Na het nuttigen van de maaltijd kunnen bewoners gezellig biljarten of een goede film kijken in de huisbioscoop. De bewoners kunnen De Kookstudio ook reserveren om een verjaardag of een ander feestje te vieren.
Ideale woonplek

Calla ligt op loopafstand van een winkelcentrum. Hier vindt u onder andere een supermarkt, slijter, slager en bakker. In de omgeving kan men heerlijk wandelen, fietsen, zwemmen en varen. Calla is een ideale woonplek om optimaal te kunnen genieten van zee, strand en duinen. Daarnaast liggen steden als Leiden, Amsterdam en Den-Haag dichtbij en zijn deze steden goed te bereiken met openbaar vervoer.
Meer weten over wonen in Calla? Kijk op de website www.wonenincalla.nl. Ook is er elke woensdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur en zaterdagochtend van 10.30 tot 12.00 uur Open Huis. Of maak een afspraak via De Raad Makelaars via de mail: welkom@deraadmakelaars.nl of telefonisch: 071-4051500.

Artikel geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 - 15:20