Rodi

Oktoberfest bij Hyatt Place Amsterdam Airport

Oktoberfest bij Hyatt Place Amsterdam Airport. (Foto: aangeleverd)

HOOFDDORP – Ein Prosit… het Oktoberfest zal van 20 september tot en met 7 oktober weer dagelijks tussen 18:00 tot 23:00 uur plaatsvinden bij Hyatt Place Amsterdam Airport in Hoofddorp. Het Oktoberfest vindt zijn oorsprong in Beieren en wordt als traditioneel Duits volksfeest al eeuwenlang gevierd. Iedereen kent de beelden van de mannen in lederhosen en vrouwen in dirndls en natuurlijk de immens grote pullen bier!


Miljoenen mensen reizen in oktober af naar Duitsland om het feest te vieren. Het Oktoberfest wordt in diverse steden, zowel in Duitsland als ver daar buiten, gekopieerd. Zo ook in de Haarlemmermeer bij Hyatt Place Amsterdam Airport. Paul Dirksen, Director of Sales & Marketing van het hotel, legt uit: “Zoals men inmiddels weet, houden we van een feestje bij Hyatt Place. Het leven is namelijk te kort om er niet van te genieten. Daarnaast is onze hoteldirecteur Duits, dus dachten we 2 jaar geleden, waarom halen we het Oktoberfest niet naar de Haarlemmermeer? En zo gezegd, zo gedaan! In het eerste jaar hielden we het nog klein omdat we wilden kijken hoe het werd ontvangen. Aangezien de reacties zondermeer enthousiast waren, hebben we besloten het Oktoberfest nu de gehele periode te vieren. Dat betekent dit jaar vanaf de feestelijke opening donderdag 20 september met een DJ tot en met zondag oktober. Gedurende deze periode tovert Hyatt Place het terras om tot een bierstube waarbij iedere avond genoten kan worden van klassieke Duitse gerechten en een lekker Duits drankje. Daarbij is ook aan niet-bierdrinkers gedacht want we serveren namelijk ook overheerlijke Duitse wijnen. Verder staan op het menu gerechten zoals Nurnberger Sausage, Pulled Pork Shank, Pretzels en Struden. Allen bereid volgens klassiek Duitse receptuur. Ons Oktoberfest is ook uitermate geschikt voor groepen en leent zich dus prima voor een donderdag- of vrijdagmiddagborrel. Daarnaast bieden we speciale arrangementen aan voor groepen. Hierbij wordt reserveren absoluut aangeraden om teleurstellingen te voorkomen.” De bierstube bij Hyatt Place Amsterdam Airport is voor iedereen toegankelijk en is gemakkelijk te bereiken. Parkeren kan op het naastgelegen terrein bij het hotel. “We bieden een speciaal Oktoberfest arrangement aan, voor een vaste prijs persoon. Per uur serveren wij onbeperkt dranken en onze traditionele Duitse bites!” aldus Dirksen.
Voor meer informatie over Hyatt Place Amsterdam Airport (Rijnlanderweg 800 in Hoofddorp) of de activiteiten, of voor het maken van een reservering tijdens het Oktoberfest kan per mail contact worden opgenomen met Paul Dirksen via: paul.dirksen@hyatt.com of telefonisch via: 020-542 1280. Op vertoon van dit artikel, ontvang je eveneens 10% korting (niet in combinatie met andere promoties) op het Oktoberfest package.

Artikel geplaatst op vrijdag 07 september 2018 - 17:22